Εγκαταστάσεις / Υπηρεσίες

/Εγκαταστάσεις / Υπηρεσίες
Εγκαταστάσεις / Υπηρεσίες2018-03-21T10:38:39+00:00

 

Εγκαταστάσεις/Υπηρεσίες

Το ΑCQUA e SOLE είναι ένας πολυχώρος με σύγχρονες εγκαταστάσεις σε ένα υπέροχο φυσικό περιβάλλον και προσφέρει ποικίλες υπηρεσίες.

Πισίνα Α: 150 τ.μ επιφάνεια και μέγιστο βάθος 2.20μ. ,ξαπλώστρες και καναπέδες. Ένας υπέροχος χώρος για ψυχαγωγία, διασκέδαση, κοινωνικές εκδηλώσεις και παιδικό πάρτι.

Πισίνα Β: 250 τ.μ επιφάνεια και μέγιστο βάθος 1.80μ., με μία πολύ μικρή νεροτσουλήθρα, ξαπλώστρες και καναπέδες. Κολυμπήστε και χαρείτε ένα αναζωογωνητικό Jacuzzi στις 2 πισίνες των εγκαταστάσεών μας.

[clear]

ACQUA E SOLE

[clear]

 

Ο καθαρισμός του νερού γίνεται με φίλτρα άμμου και χημικά μέσα, ολόκληρο το 24ωρο. Όλο το νερό ανακυκλώνεται κάθε 3 ώρες.

Μόνιμος ναυαγοσώστης σε κάθε πισίνα, καθ’ όλη τη διάρκεια λειτουργίας. Αφήστε τα παιδιά σας να απολαύσουν μοναδικές στιγμές παίζοντας και κολυμπώντας με ασφάλεια, που αποτελεί κύριο μέλημά μας για όλους τους λουόμενους.


Αποδυτήρια Ανδρών – Γυναικών με ζεστό νερό

Γήπεδο αθλοπαιδιών: οργανωμένες εγκαταστάσεις, με σύγχρονο χλοοτάπητα και φωτισμό τις νυχτερινές ώρες. Διατίθεται και για Παιδικά Πάρτυ, όπου το παιχνίδι κυριαρχεί.

ACQUA E SOLE 2015

Summer Camp: Καλοκαιρινές δραστηριότητες για αγόρια και κορίτσια από 5 μέχρι 14 ετών.

Παιδική χαρά: ελεύθερη είσοδος στους μικρούς μας φίλους, με ξύλινα παιχνίδια, προσφέρεται για ατέλειωτες ώρες παιχνιδιού αλλά και για ένα παιδικό πάρτι, ενώ οι γονείς έχοντας άμεση οπτική επαφή απολαμβάνουν τον καφέ τους σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο.

[clear]

Pool Bar Café: ειδυλλιακός χώρος με φόντο το γαλάζιο. Ανοικτά όλη μέρα (χειμώνα- καλοκαίρι). Μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ , τον χυμό, ή το ουζάκι σας, συνοδευόμενα από ποικιλίες finger food, κρύα snacks, σαλάτες , παγωτών ή και γλυκών.

Η καλύτερη επιλογή για να περάσετε ξέγνοιαστες ώρες με την παρέα σας σε ένα ευχάριστο φυσικό περιβάλλον, με άψογο σέρβις και εξαιρετικές τιμές !

[clear]

► Διοργάνωση Εκδηλώσεων και Παιδικά Πάρτυ

► Catering

► DJ – μουσική κάλυψη