Εγκαταστάσεις/Υπηρεσίες

Το ΑCQUA e SOLE είναι ένας πολυχώρος με σύγχρονες εγκαταστάσεις σε ένα υπέροχο φυσικό περιβάλλον και προσφέρει ποικίλες υπηρεσίες.

Πισίνα Α: 150 τ.μ επιφάνεια και μέγιστο βάθος 1.60μ. ,ξαπλώστρες και καναπέδες. Ένας υπέροχος χώρος για ψυχαγωγία, διασκέδαση, κοινωνικές εκδηλώσεις και παιδικό πάρτι.

Πισίνα Β: 250 τ.μ επιφάνεια και μέγιστο βάθος 1.80μ., ξαπλώστρες και καναπέδες. Κολυμπήστε και χαρείτε ένα αναζωογωννητικό Jacuzzi στις 2 πισίνες των εγκαταστάσεών μας.

 

ACQUA E SOLE

 

 

Ο καθαρισμός του νερού γίνεται με φίλτρα άμμου και χημικά μέσα, ολόκληρο το 24ωρο. Όλο το νερό ανακυκλώνεται κάθε 3 ώρες.

Μόνιμος ναυαγοσώστης σε κάθε πισίνα, καθ’ όλη τη διάρκεια λειτουργίας. Αφήστε τα παιδιά σας να απολαύσουν μοναδικές στιγμές παίζοντας και κολυμπώντας με ασφάλεια, που αποτελεί κύριο μέλημά μας για όλους τους λουόμενους.


Αποδυτήρια Ανδρών – Γυναικών με ζεστό νερό

Γήπεδο αθλοπαιδιών: οργανωμένες εγκαταστάσεις, με σύγχρονο χλοοτάπητα και φωτισμό τις νυχτερινές ώρες. Διατίθεται και για Παιδικά Πάρτυ, όπου το παιχνίδι κυριαρχεί.

ACQUA E SOLE 2015

Summer Camp: Καλοκαιρινές δραστηριότητες για αγόρια και κορίτσια από 5 μέχρι 12 ετών.

 

Pool Bar Café: ειδυλλιακός χώρος με φόντο το γαλάζιο. Ανοικτά το καλοκαίρι όλη μέρα. Μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ , τον χυμό, ή το ουζάκι σας, συνοδευόμενα από ποικιλίες finger food, κρύα snacks, σαλάτες , παγωτών ή και γλυκών.

Η καλύτερη επιλογή για να περάσετε ξέγνοιαστες ώρες με την παρέα σας σε ένα ευχάριστο φυσικό περιβάλλον, με άψογο σέρβις και εξαιρετικές τιμές !

 

► Παιδικά Πάρτυ

► Catering